Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ε.ΕΝ.Ε για την κοπή της πίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) για την κοπή της πίτας, την Tετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην οποία παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος σημαντικών επιχειρηματιών της χώρας- μέλη της Ένωσης, ενώ ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδρυτικό της μέλος, τιμήθηκε για την πολύχρονη συμμετοχή του στην ΕΕΝΕ, καθώς και την προσφορά του στο ελληνικό επιχειρείν.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα στόχος της ΕΕΝΕ είναι να συνεχίσει να συνεισφέρει ενεργά με ιδέες από τον επιχειρηματικό κόσμο στο διάλογο για την ανάταση της ελληνικής οικονομίας και ανακούφιση της κοινωνίας».

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 και αποτελείται από ένα σημαντικό αριθμό δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Σκοπός της Ένωσης είναι η ανάπτυξη και προαγωγή της υγιούς Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσω ενός εποικοδομητικού και γόνιμου διαλόγου με την πολιτική ηγεσία του τόπου και την κοινωνία.