Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) εξέλεξε ομόφωνα, στην προχθεσινή του έκτακτη Συνεδρίαση, ως νέο Πρόεδρο τον κ. Βασίλη Αποστολόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Ο κ. Αποστολόπουλος είναι πτυχιούχος του London School of Economics (ΒSc Management), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ακόμη μέλος του ΔΣ του Center for International Business Administration and Management στο Business School του Πανεπιστημίου Cambridge και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Με την εκλογή του ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της ΕΕΝΕ και ευχαριστώ όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία και κοινωνία η ΕΕΝΕ θα συνεχίσει δυναμικά να δίνει το παρόν με πρωτοβουλίες για γόνιμο διάλογο, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που θα εκπέμψουν αισιόδοξα μηνύματα για τις δυνατότητες του ελληνικού Επιχειρείν.»

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 και εκπροσωπεί ένα σημαντικό κορμό εκατό δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και διεθνή αγορά σε διαφόρους τομείς της οικονομίας. Σκοπός της ΕΕΝΕ αποτελεί η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσα από ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο με την πολιτική ηγεσία του τόπου και τους διαμορφωτές γνώμης της.

Ο κ. Αποστολόπουλος διαδέχθηκε στην Προεδρεία της ΕΕΝΕ, τον κ. Παναγιώτη Γ. Μίχαλο, που διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΕΝΕ από το 2007 μέχρι το διορισμό του ως Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών τον Ιούλιο του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Ένωσης: κα Τζένη Χριστοδούλου, 210-7289000, secretary@eene.gr.