Οικονομική & περιβαλλοντική Κρίση. Ποιες θέσεις & μέτρα μπορούν να προστατεύσουν την Ελληνική Κοινωνία;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την πέμπτη 5 Ιουνίου 2008 – παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος - το 2ο Το Debate της Ε.ΕΝ.Ε. “Επί της Ουσίας” στο Ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Το θέμα του Debate ήταν: “Οικονομική & περιβαλλοντική Κρίση. ποιες θέσεις & μέτρα μπορούν να προστατεύσουν την Ελληνική Κοινωνία;”. Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξήχθη μεταξύ του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του πΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην Υπουργού Στέφανου Μάνου & του επιχειρηματία Ευάγγελου Μυτιληναίου.

Το συνολικό συντονισμό Debate και του αναλυτικού διαλόγου που ακολούθησε είχε ο δημοσιογράφος, κ. παύλος Τσίμας, ενώ αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών κ. παναγιώτης Γ. Μίχαλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση συμπερασμάτων ερευνών της εταιρείας Καπα-Research για τις αντιδράσεις της παγκόσμιας & ελληνικής κοινής γνώμης στην κρίση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, επιχειρηματίες της χώρας μας καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και των κοινωνικών φορέων .

Η Ε.ΕΝ.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους παρευρισκόμενους καθώς επίσης και προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παραβρέθηκαν και κάλυψαν το γεγονός και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας αυτή με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς με στόχο να μιλήσουμε «Επί της Ουσίας» για τα ζητήματα και τα προβλήματα της χώρας και των πολιτών αναδεικνύοντας το ρόλο του επιχειρηματικού κόσμου στην ανάπτυξη και την ευημερία της Ελλάδας.