Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο showroom της στο Χαλάνδρι η Gruppo Cucine παρουσίασε το «Kitchen Theory 4», ένα event που ένωσε την αρχιτεκτονική την επιχειρηματικότητα με το χώρο της κουζίνας και τη μαγειρική. Στην εκδήλωση αυτή, οι προσκεκλημένοι εξερεύνησαν όλες τις πτυχές του σχεδιασμού της κουζίνας, τα υλικά, τις συσκευές καθώς και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Το τέταρτο «Kitchen Theory» φιλοξένησε μια από τις κορυφαίες Ιταλικές εταιρεία παγκοσμίως στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, τη Valcucine. Ο Thomas Tonon, Export Manager της εταιρείας παρουσίασε την φιλοσοφία και τις τεχνολογικές ιδιαιτερότητες των μοντέλων της.
Τη βραδιά πλαισίωσε η μαγειρική ευφυΐα του Άκη Πετρετζίκη ο οποίος με τους διάσημους πελάτες της Gruppo Cucine, αλλά και τον CEO της εταιρείας Γιώργο Λεβεντάκη, δημιούργησαν μια γευστική εμπειρία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τους χώρους της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών, επιχειρηματίες και προσωπικότητες.
Το παρόν έδωσαν επίσης και μίλησαν στου παραβρισκόμενους στελέχη εταιρειών, όπως ο Duccio Tripoli Export Area Manager της Stone Italiana, η Alessia Zerbini Area Managerτης ABK Stone, η Άννα Πολάκη CEO της Subzero – Wolf και ο Θάνος Κυριαζής CEO της Miele. Με την παρουσία των Γεωργίας Παράσχου από το Humanity Greece, Μαριάννας Πέππα από το «Δείπνο Αγάπης» και Γιάννη Ηλιόπουλου από το We4All στο event, παρουσιάστηκε μια ακόμα διάσταση της κουζίνα, ως χώρο αλληλεγγύης και προσφοράς.
Τέλος στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Γιάννης Τσαμίχας ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στην πιστοποίηση «Made in Italy» που κατέχει η εταιρεία για την αυθεντική Ιταλική προέλευση των προϊόντων της.